НАНО-КОМ
Р Е К Л А М И от Google
Template Template
Template Четвъртък, 02 Април 2015 Template

Продукти

Серафинит
Серафинит
9.00 BGL


Реклами от Google

Реклами от Google

Кой е тук?

В момента има 199 посетителя в сайта
 
Template
Начало Жлези с вътрешна секреция Миналата година претърпях през 8-та седмица спонтанен аборт /мисед/, така и не разбрах за причината.Миналата година претърпях през 8-та седмица спонтанен аборт /мисед/, така и не разбрах за причината.
Размер на шрифта По-голям По-малък
Жлези с вътрешна секреция
Понеделник, 22 Март 2010 11:50
Ева: Миналата година претърпях през 8-та седмица спонтанен аборт /мисед/, така и не разбрах за причината. За мен те са две: в първите дни се разболях от грип и може вирусът да е убил плода, а другата е, че съм имала "болест на Хашимото". Знаех, че малко ми е увеличена щитовидната жлеза, и че 2 пъти в годината трябва да се явявм на преглед, приемах тироксин, но за 1 година се бях позанемарила, а и никой дотогава не ми беше казвал за рисковете при бременност с моето заболяване. Дори след моето настояване през първия месец, когато разбрах че съм бременна, да ми дадат направление за преглед при ендокринолог, гинекологът ми каза, че още е рано, едва в 3-ти месец ще стане това. Отидох на частно и ендокринолога ми установи много-много ниски нива на щитовидния хормон. След това подробно обяснение бих искала да задам и въпроса си: в момента съм бременна в края на 5 месец. Редовно /на 2 месеца/ си правя хормонални изследвания, но от 3 месеца се забелязва, че при изследването "йодурия" сум все в долната граница: 10 /при норма 10:30/, докато щитовидните хормони са се увеличили. Бих желала да ми разясните подробно какво точно определя изследването "йодурия" и долната граница опасност ли е за моето бебе, означава ли, е приема недостатъчно йод или че неговия организъм не произвежда достатъчно хормони? Благодаря предварително!

Walter Last: За Хашимото като автоимунно заболяване трябва да направите чревно пречистване с чесън и ацидофилус, както е обяснено в книгата " Преодолей Кандида", но трябва да го направите в продължение на няколко месеца, след раждането да го повторите и да направите също така антимикробна терапия с листа на маслина и пелин. Освен това използвайте ниско алергична диета, без глутен, или високо качествената диетата от " Към сияйно здраве". Добавете също водорасли (1 ч.л.), спирулина, селен, мултивитамини, масло от черен дроб на треска, храносмилателни ензими и добавки със солна киселина към всяко голямо хранене, това също може да помогне. Вземайте и L-glutamine преди или началото на всяко хранене от 1 до 5 гр., по-добре на прах ( 1 пълна чаена лъжичка 5 гр.). Отстранете всякакви мъртви зъби, инфектирани корени или запълнени канали на корени, като постепенно замените и живачните пломби с пластмасови. Също така използвайте цветово лечение със синя светлина или син целофан около шията, осветен със светлина. Притискайте рефлексните точки на шитовидната жлеза на ръцете и краката.
Още информация:

Лечебни картинки

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

Тест за хормонален  баланс при жени

Тест за хормонален баланс при мъже

Хормонален баланс при жените

Основни правила за Хормонална Заместваща Терапия

Тест за недостиг на витамини и минерали

КАНДИДА ТЕСТ

Билколечение

Натурални терапии

Книги на Walter Last

Заболявания

Хранене на органите

Рецепти

               

 
Template
Template Template Template
 

Вход

 
 
 
 

Мериан- консултант

КоличкаКоличката Ви е празна.

Нашите продукти

Висулка_аметист
Висулка_аметист
12.00 BGL


Инженерни услуги

Банер

3D принтиране

Банер

Реклами от Google

Реклами от Google

Знаете ли, че...

При употребата на антибиотици вашият организъм изпитва недостиг на витамините В2, В8, Н и К.


Литотерапия

Банер

Facebook

Във Facebook можете да ни намерите на адрес:facebook.com/НАНО-КОМ-ООД

Абонамент за новини

Име:

Е-мейл:

 

Публикуването на информация от сайта е забранено. Цялата архитектура и съдържание на сайта са обект на авторско право на фирма НАНО-КОМ ООД. Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
По отношение на отговорността: Целта на публикациите в този сайт е предоставяне на информация за това, как да се използват естествените лечебни методи за подобряване на здравословното ни състояние и за преодоляване на болестите. Авторите и фирма НАНО-КОМ не носят законова отговорност за какъвто и да е проблем, възникнал при прилагането на тези методи. При тежко заболяване или ако не сте убедени в действието на точно определен курс на лечение се обърнете за помощ към компетентен здравен специалист.

.: НАНО-КОМ ООД :. Сайт за здравословен начин на живот и цялостно самолечение
Template
© 2015 Наноком ООД
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Template