НАНО-КОМ
Р Е К Л А М И от Google
Template Template
Template Сряда, 19 Декември 2018 Template

Гласувайте за нас!

Банер

Реклама

Реклами от Google
 
Template
Начало Натурални терапииНатурални терапии

Посетете нашия Е- МагазинМинерални елексири- лечебни водни настойки с камъни

Един от методите на литотерапията, е използването на лечебна вода, която се получава чрез настойка на минерали в обикновена вода. Такава вода се нарича минерален еликсир.

 
6 телесни тъкани, които могат да бъдат регенерирани чрез храни

Това може да е доста стряскащо за някои, особено за хората с конвенционално медицинско обучение, но естественото състояние на тялото, по подразбиране, е неговата непрестанна регенерация. Без подобния на горене процес на непрекъснато клетъчно обновление в тялото- живота и смъртта непрестанно са преплетени- чудото човешко тяло не би съществувало.

 
Най-мощният витамин- Движението!

Исторически, човешкият организъм е еволюирал в условия, изискващи постоянни физически усилия.

 
Правилно дишане

Дишането е естествено за нас и затова не се замисляме, какъв е механизма на дишането и по-важното, как да дишаме правилно и как да изгаряме мазнините с правилно дишане.

 
Водата...

Водата се състои от една част кислород и две части водород. Въпреки че мозъкът е 1/50-та част от общото телесно тегло (което е 75% вода), той получава 20% от кръвната циркулация, тъй като се състои от 85 % вода.

 
Натрий (Na) - основен минерал

Натриевите съединения са известни и се използват от древността, но елементът не е бил изолиран до 1807, когато английски химик използва процес, наречен електролиза, за извличане на чист метал от натриев хидроксид. Въпреки че натрия дълго време се смята за основна храна, окончателно доказателство не е получено до 1918, когато Озбърн и Мендел провеждат експерименти с лабораторни животни.

 
Калий (К)- основен минерал

Калият е тясно свързан с историята на натрия. Материали, съдържащи и двете съединения, особено карбонати и нитрати, са били известни на някои от най-ранните цивилизации.

 
Калций (Ca)- основен минерал

Калцият е едно от първите вещества, за които е известно, че е от съществено значение в храненето. През 1842 година френски учен доказва експериментално, че съкращаването на живота на гълъбите е тясно свързано със силно изтощените кости. Когато дали на гълъбите калциев карбонат, всички проблеми изчезнали! Въпреки че е било известно, че това се случва при животните, опити върху хора не били предприети до средата на 1900 година.

 
Магнезий (Mg)- основен минерал

История
Магнезият е метален елемент, използван преди векове от римляните, които твърдели, че "магнезиевата алба" лекува много заболявания.

 
Стомашно-чревна флора

Ако искате да бъдете здрави, дръжте червата си чисти, а лехите в тях плодородни!

 
Лечебната криза- пътят към по-добро здраве! Избирате Вие!

Аз обикновено препоръчвам на моите пациенти при първото им посещение да преминат на висококачествена и ниско алергична диета.

 
Киселинно-алкален баланс

Нашата кръв е слабо алкална и тялото полага всички усилия, за да поддържа тази алкалност на постоянно ниво. За тази цел ние обикновено разполагаме с достатъчен резерв от алкални полезни минерали.

 
Противопаразитна диета

Здравият стомашно-чревен тракт е ключът към предпазването от атаките на различни патогени. Срещу паразитите можете да се борите с високи дози пробиотични вещества като Лактобацилус ацидофилус, Л. булгарикус и бифидобактерии.

 
Лечение на грип и настинки със сода бикарбонат

Повече от 150 години д-р Austin Church прави бизнес с производство и разпространение на сода за хляб- "ARM & HAMMER". Тя се произвежда от естествено срещащ се минерал, наречен "Трона". Той е 100% чист, безопасен и натурален.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 Следваща > Край >>

Страница 1 от 4
Template
Template Template Template
 

Търсене

Нашите продукти


Висулка_венерини коси
Висулка_венерини коси
20.00 BGL


Количка


Количката Ви е празна.

Реклама

Реклами от Google

Кой е тук?

В момента има 40 посетителя и 1 потребител в сайта
  • ivasto

Следвайте ни:
Декларация за поверителност и защита на личните данни
Целта на публикациите в този сайт е информативна и фирма НАНО-КОМ не носи законова отговорност за какъвто и да е възникнал проблем.
.: НАНО-КОМ ООД :. Сайт за здравословен начин на живот и цялостно самолечение
Template
© 2018 Наноком ООД
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Template